Soul Calibur: Broken Destiny zal een PSP-exclusieve titel worden. Het spel leunt sterk op het al eerder uitgebrachte Soul Calibur IV, maar heeft wel een paar opvallende verschillen. Zo zijn de Star Wars-personages verdwenen en vervangen door een nieuw personage: Dampierre. Hoeveel personages er in totaal beschikbaar zullen zijn, is nog onduidelijk, maar de makers beloven minimaal twintig nieuwe vechters. Bovendien ondersteunt het spel nieuwe lichteffecten, waardoor je de speelvelden zowel overdag als 's nachts kunt spelen.

De standaard gamemodi (arcade, survival en versus) uit de reeks zijn gebleven en worden aangevuld met een nieuwe singleplayermodus die de beginneling stap voor stap uitlegt hoe het spel gespeeld moet worden. Op het gebied van multiplayer zal de game waarschijnlijk ad-hoc-gameplay bevatten, al is er ook een kleine kans aanwezig dat Wi-Fi wordt ondersteunt.

Tekken 6

De PSP-versie van Tekken 6 is gebaseerd op de console-versies, met de bijkomstighied dat het spel ad-hoc multiplayer ondersteunt en ook de mogelijkheid om ghost-data te up- of downloaden om zo de vechtbewegingen van andere spelers te bestuderen. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om de personages naar wens aan te passen. Zowel Tekken 6 als Soul Claibur: Broken Destiny staan gepland voor een zomerse release.