Nintendo Switch-firmware 8.0.0 met nieuwe functies uitgebracht

Nintendo Switch-firmware 8.0.0 met nieuwe functies uitgebracht

Er is een nieuwe firmware update voor de Switch beschikbaar. Deze maakt het onder andere mogelijk om je games in het hoofdmenu te sorteren.

In het 'All Software'-gedeelte van het Switch-menu heb je nu een aantal sorteeropties, mocht je minstens 13 games hebben. Je kunt de games sorteren op laatst gespeeld, totale hoeveelheid gespeeld, titel en uitgever.

Verder is het nu ook mogelijk om in te zoomen in het menu door twee keer op de Home-knop te drukken - al moet dit wel aangezet worden via de systeemsettings. Dit is vooral handig voor mensen die de tekst op het scherm niet goed kunnen lezen. Tot slot is er nu een optie om savedata te transferen naar een andere console. Wanneer iemand dit doet, verdwijnt wel de savedata van het huidige systeem.

Update 8.0.0 is nu te downloaden voor de Switch. Alle wijzigingen die de update doorvoert zijn hier te lezen.

Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]Tot slot is er nu een optie om savedata te transferen naar een andere console. Wanneer iemand dit doet, verdwijnt wel de savedata van het huidige systeem.[/quote] Die snap ik nou nooit. Als iemand een savegame van iemand anders wil inladen in een singleplayer game om verder te komen moet die persoon dat toch helemaal zelf weten. Zelfs het argument van trophies gaat hier niet op omdat nintendo die niet heeft.

0
test

@Sisko ''Trophy-systeem'' voor de Switch.. Was het maar zo'n feest.. :(

0

Bijna een jaar geleden de overstap gemaakt van deze nintendo troep naar Sony PS4 Wow....veel beter De switch gaat de prullebak in (of eigenlijk....lag ie er al)

0

@wolfmannetje Lekker boeiend dat je geen verstand van gamen hebt. Wat heeft jouw reactie te maken met het onderwerp?

0

Aanbevolen voor jou