Sony's Smash Bros-achtige game mogelijk All-Stars Battle Royale | Gamer.nl

Sony's Smash Bros-achtige game mogelijk All-Stars Battle Royale | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de vragenlijst wordt ook gevraagd of respondenten de naam bij het spel vinden pa en. Vorig jaar ontstonden er al geruchten dat er een game in ontwikkeling is waarin verschillende Sony-personages het tegen elkaar opnemen, toen nog onder de werknaam Title Fight. 

De titel zou in ontwikkeling zijn bij Superbot Entertainment; designer Chris Molina plaatste enkele maanden terug op Twitter een foto waarop Twisted Metal-personage Sweet Tooth stond afgebeeld. De titel zou in samenwerking met Sony Santa Monica gemaakt worden.

Naast Sweet Tooth werden ook God of War-personage Kratos, Uncharted-personage Nathan Drake en Killzone-personage Colonel Mael Radec genoemd als speelbare vechters. PlayStation Lifestyle zegt dat verschillende bronnen bevestigd hebben dat er inderdaad een dergelijke game in ontwikkeling is en dat deze op de aankomende E3 onthuld wordt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou