Sony's MMO The Agency uitgesteld | Gamer.nl

Sony's MMO The Agency uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Smedley meldt dat aan The Agency voor PC en PlayStation 3 nog veel gewerkt moet worden. “Er was een helder moment in ons bedrijf waar we naar het gemaakte werk bekeken en zagen wat we beter moesten doen”, zegt Smedley.

The Agency is een MMO waarin de speler mi ies uitvoert voor de spionnenorganisatie Unite of de huurmoordenaarsorganisatie Paragon. In de game kunnen spelers uiteindelijk een eigen 'Agency' opstarten waaraan andere spelers zich weer kunnen aanmelden.

Het is niet de eerste keer dat The Agency een tegenslag krijgt. Eerder verlieten drie belangrijke ontwikkelaars de studio in Seattle. Sony Online Entertainment meldde destijds dat het vertrek geen effecten zou hebben op de ontwikkeling van de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou