Sony zou grote onthullingen voor PlayStation Showcase deze lente bewaren

Sony zou grote onthullingen voor PlayStation Showcase deze lente bewaren

Sony PlayStation zou een flink aantal grote aankondigingen willen maken in een aankomende PlayStation Showcase die ergens voor E3 in juni moet worden uitgezonden.

Dat claimt journalist Jeff Grubb in een

Watch on YouTube

- min of meer als reactie op de volgens sommigen tegenvallende inhoud van de gisteravond uitgezonden State of Play. Die uitzending richtte zich overigens op games van andere partijen, en niet van Sony zelf.

"Sony zelf bewaart diens eigen 'goede spul' voor iets dat hier niet in hoorde. Ze bewaren hun aankondigingen voor de PlayStation Showcase die voor E3 wordt uitgezonden." Hoewel niet direct bij naam genoemd, lijkt Grubb het over PlayStation 5-games te hebben.

Volgens Grubb hadden de aankondigingen al vorig jaar hebben moeten plaatsvinden. "Het had afgelopen herfst uitgezonden moeten worden, maar ze bleven het uitstellen omdat hun ontwikkelaars er niet klaar voor waren. Die ontwikkelaars zijn er nu wel klaar voor. Ze hebben een gigantische show gepland die echt de tweede fase van de PlayStation 5 gaat inluiden."

Hoewel het niet duidelijk is hoe Grubb aan deze informatie komt, heeft hij wel vaker op voorhand dergelijke informatie correct naar buiten gebracht. Van veel Sony-studio's is daarnaast niet bekend waar ze aan werken. Duidelijk is dat Insomniac Games zowel Spider-Man 2 als Wolverine ontwikkelt en Naughty Dog een multiplayergame gebaseerd op The Last of Us maakt, maar veel studio's hebben al geruime tijd niets van zich laten horen - buiten de release van PlayStation VR2 en Horizon Call of the Mountain eerder deze week.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit soort berichten zie je altijd na tegenvallende presentaties. En in de meeste gevallen is het niet tot nauwelijks waar.

0
test

@MikkelR1 Bij de gemiddelde fan van een console, sure. Grubb heeft echter wel iets meer voordeel van de twijfel verdient inmiddels. Niet genoeg om met zekerheid te kunnen zeggen dat het waar is natuurlijk, maar wel genoeg om dit als gerucht te brengen.

0

Aanbevolen voor jou