Nieuws
PlayStation 5

Sony zoekt naar personeel voor PS5-campagne

Nog geen releasedatum

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is bij Sony een vacature verschenen voor een positie als 'senior product manager' omtrent de PS5-campagne. De vacature verscheen op LinkedIn.

De betreffende persoon krijgt, volgens ResetEra, met de functie de verantwoordelijkheid om de roadmap omtrent de PS5-campagne te ontwikkelen en uit te voeren. De functie is gelokaliseerd in San Francisco en lijkt een gemiddeld niveau aan verantwoordelijkheden en eisen te omschrijven. Omtrent de nieuwe generatie consoles lijken er al vacatures geplaatst te zijn in juli. Echter waren deze posities bestemd voor meer algemene posities binnen het ontwikkelingsproces.

Met deze vacature lijkt het aannemelijk dat er momenteel hard wordt gewerkt aan het uitbrengen van de volgende console van Sony. Gezien de schaal van het project en wanneer de volgende console verwacht kan worden, lijkt dit echter geen verrassing.

PlayStation 5

Ook werd er een andere aparte baan aangeboden dat betrekking had op de volgende generatie consoles. De vacature omschrijft op zoek te zijn naar een 'senior software engineer' waar het doel is om platformen te ontwikkelen die de mogelijkheid bieden om 'intelligente ervaringen' te leveren voor een volgende generatie PlayStation-apparaten.

Eerder werd al bevestigd dat er volgende generatie een nieuwe console van Sony in ontwikkeling is, maar werd er nog geen datum gegeven. Daarnaast liepen meerdere PS4-consoles vast door een specifiek soort bericht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kies alvast een nieuwe PSN-naam met onze naamgenerator Fans maken HD-remake Mortal Kombat-trilogie
2

Reacties op: Sony zoekt naar personeel voor PS5-campagne

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  jeroen_loeffen

  • 15 oktober 2018 16:26
  Als een marketingcampagne voor RDR2 al twee jaar voor release wordt opgestart komt de PS5 dus in 2020 uit…. Ik hoop het niet :|

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 16 oktober 2018 08:13
  @jeroen_loeffen waarom niet staan nog een paar parels die mkoeten verschijnen voor ps4. En heb liever dat ie wst later komt dat de leap vannps4 naar ps5 veel groter is. Net als die van ps1 naar ps2

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.