Sony zoekt naar personeel voor PS5-campagne | Gamer.nl

Sony zoekt naar personeel voor PS5-campagne | Gamer.nl

Er is bij Sony een vacature verschenen voor een positie als 'senior product manager' omtrent de PS5-campagne. De vacature verscheen op LinkedIn.

De betreffende persoon krijgt, volgens ResetEra, met de functie de verantwoordelijkheid om de roadmap omtrent de PS5-campagne te ontwikkelen en uit te voeren. De functie is gelokaliseerd in San Francisco en lijkt een gemiddeld niveau aan verantwoordelijkheden en eisen te omschrijven. Omtrent de nieuwe generatie consoles lijken er al vacatures geplaatst te zijn in juli. Echter waren deze posities bestemd voor meer algemene posities binnen het ontwikkelingsproces.

Met deze vacature lijkt het aannemelijk dat er momenteel hard wordt gewerkt aan het uitbrengen van de volgende console van Sony. Gezien de schaal van het project en wanneer de volgende console verwacht kan worden, lijkt dit echter geen verra ing.

PlayStation 5

Ook werd er een andere aparte baan aangeboden dat betrekking had op de volgende generatie consoles. De vacature omschrijft op zoek te zijn naar een 'senior software engineer' waar het doel is om platformen te ontwikkelen die de mogelijkheid bieden om 'intelligente ervaringen' te leveren voor een volgende generatie PlayStation-apparaten.

Eerder werd al bevestigd dat er volgende generatie een nieuwe console van Sony in ontwikkeling is, maar werd er nog geen datum gegeven. Daarnaast liepen meerdere PS4-consoles vast door een specifiek soort bericht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou