Sony ziet Uncharted-film als begin van nieuwe franchise

Sony ziet Uncharted-film als begin van nieuwe franchise

Sony noemt de pas in de Verenigde Staten uitgekomen verfilming van Uncharted het begin van een nieuwe filmfranchise.

Dat meldt Sony Pictures-baas Tim Rothman in een e-mail naar werknemers. "met meer dan 100 miljoen dollar wereldwijd in één weekend en een Rotten Tomatoes-score van 90 procent bij het publiek, is Uncharted een nieuwe hit en filmfranchise voor het bedrijf."

Rothman noemt het succes van de Uncharted-film "een grote overwinning voor elke divisie van het bedrijf". Hij prijst het succes tijdens het maken van de film ondanks de uitdagingen rondom corona.

Of de quote van Rothman betekent dat er meerdere films gebaseerd op Uncharted uitkomen, is niet bekend, maar succesvolle films krijgen logischerwijs meestal vervolgen.

In de VS draait de Uncharted-film nu in de bioscoop, maar diverse Nederlandse bioscopen wordt de film zover bekend pas vanaf 17 maart vertoond. Tom Holland - vooral bekend van Spider-Man - speelt Nathan Drake en Mark Wahlberg speelt Victor Sullivan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

*GAAP* Nog meer sequals om uit te kotsen, waar is de creativitijd man

0

@The soy sauce ik heb de film nog niet gezien maar ze harken aardig wat geld binnen dus logisch dat ze op een vervolg mikken. Ja Sony lijkt soms wel een bedrijf

0

Matige film die eenmalig succes heeft, gok ik.

0

Aanbevolen voor jou