Over de prijs van Vita-games zegt Ryan het volgende: "Ik denk dat het veilig is om te stellen dat het we deze keer een meer op maat gemaakte aanpak zullen kiezen dan we in het verleden gedaan hebben." Het zou volgens hem dom en naïef zijn om de trends in de mobiele markt te negeren.

Toch betekent dit niet per se dat er veel games tegen een verlaagde prijs zullen worden uitgebracht. "Het is aan ons om ervoor te zorgen dat de game-ervaring die we bieden dichter bij dat van de tv-spelcomputers ligt dan bij het spelletje van 79 cent dat je voor je iPhone hebt gekocht", zegt Ryan. "Als we dat doen en consumenten veel waarde bieden met games als Uncharted, dan denk ik dat het mogelijk is om een prijspunt te hanteren dat vergelijkbaar is met dat van spelcomputers."

MotorStorm

MotorStorm RC is zo'n game die mogelijk voor minder verkocht wordt dan sommige andere games. Eerder werd al bekend dat spelers voor één bedrag de Vita- en PlayStation Network-versie van de game samen kopen. Uncharted: Golden Abyss is een voorbeeld van een game die voor het hoogste bedrag zal worden verkocht. Wat dat bedrag zal zijn, is nog niet duidelijk.