Sony wil meer PS3-games omzetten naar 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik weet zeker dat we nog meer van onze titels een 3D-update gaan geven, omdat die toevoeging de speler een totaal nieuwe ervaring kan bieden", aldus Benson. Hij geeft echter wel aan dat een game naar 3D omzetten eigenlijk lastiger is dan een volledig nieuwe game maken die optimaal gebruik maakt van 3D-technologie.  "Een groot probleem is dat de games zijn gemaakt om te werken met slechts één HD-output. Het is lastig om [de PlayStation 3] twee beelden te laten renderen om zo een driedimensionaal beeld te creëren."

In juni krijgen de PlayStation 3-games Pain, WipEout HD en Super Stardust HD een patch, waarmee het mogelijk wordt om deze games in 3D te spelen op een televisie die deze mogelijkheid ondersteunt. Daarnaast verschijnt er een demo van de 3D-versie van Motorstorm: Pacific Rift op PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou