Sony wil meer first-party games porten naar pc

Sony wil meer first-party games porten naar pc

Sony is van plan meer first-party games naar pc te porten. Dat zegt het bedrijf in een href="https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/corporatereport/CorporateReport2020_E.pdf">zakelijk rapport voor 2020.</a>

"Sony Interactive Entertainment beoogt significante omzetgroei te bereiken door de vruchtbare cyclus op het PlayStation-platform te versnellen", zegt Sony. "Dat houdt in het aantal actieve spelers en speeltijd verhogen, onze netwerkdiensten verbeteren en content-IP versterken zodat consumenten kiezen voor de PlayStation 4.

Beoogde uitkomsten zijn een groei in actieve gebruikers, sterkere retentie van gebruikers en een kortere verdiencyclus. We zullen ook het uitbreiden van onze first-party games naar het pc-platform verkennen om onze winst te vergroten."

Onderdeel van onze overweging is volgens Sony groeiende concurrentie van andere platformen. Zo zegt het bedrijf dat pc-games en spelers uit andere industrieën meer zullen concurreren met PlayStation.

Deze maand bracht Sony Horizon Zero Dawn naar pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ratchet & Clank please !

0
test

❤️ Naakt gefotografeerd! Wie beoordeelt? Zien - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0
test

Gamer kunnen jullie aub iets doen aan al die seks reclame die steeds voorbij komt in de comments

0
test

@Mmo-veteran We zijn er hard mee bezig, maar het is helaas erg hardnekkig, met steeds een ander account. Hopelijk is het ergens deze week opgelost!

0

Aanbevolen voor jou