Sony werkt met J.K. Rowling aan boek voor EyeToy | Gamer.nl

Sony werkt met J.K. Rowling aan boek voor EyeToy | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Book of Spells valt onder een nieuw project van Sony, Wonderbook, waarmee speciale boeken met de PlayStation 3-acce oire EyeToy tot leven komen op televisie. Sony is van plan diverse boeken uit te geven, waaronder entertainmentboeken en educationele boeken. De boeken komen op televisie tot leven met personages en omgevingen die uit de bladzijden komen en waar spelers interactie mee kunnen hebben.

Book of Spells wordt bestuurd met de Move-controller, waarmee spelers kunnen toveren. Een ander boek dat aangekondigd is, is Diggs Nightcrawler van Moonbox Studios, een studio die al eerder interactieve boeken voor tablets en smarthphones heeft gemaakt. Andere boeken zijn nog niet aangekondigd, maar als voorbeelden noemde Sony als mogelijkheid een speciale atlas waarmee spelers echt de wereld rond kunnen reizen en een boek over dinosauriërs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou