Sony werkt aan nieuw model PS3, mogelijk kleiner | Gamer.nl

Sony werkt aan nieuw model PS3, mogelijk kleiner | Gamer.nl

Voor de gamers van de oude garde is het altijd leuk als een bekende ontwikkelaar weer van zich laat horen. Neem nu Keiji Inafune, een naam die je wellicht niks zegt, maar zijn legacy des te meer. Hij is de mede-bedenker van de Mega Man-franchise en ook verantwoordelijk voor onder andere Dead Rising en Lost Planet. Toch is vooral Mega Man relevant als we spreken over zijn nieuwe game, Mighty No. 9. De game doet qua uiterlijk heel erg denken aan Mega Man, maar is in basis toch echt een hele andere game.

De PS3 Slim staat ook wel bekend als de 3000-serie, het nieuwe model valt onder de 4000-serie. De door Sony ingediende documenten bevatten enkele illustraties waarop zowel de oorspronkelijke PS3, de Slim en het nieuwe model qua grootte vergeleken worden. Hierop is te zien dat de laatste kleiner is dan de Slim-variant.

Sony heeft officieel nog geen aankondiging gedaan over een nieuw model. Website Eurogamer heeft echter van een bron vernomen dat Sony deze volgende maand tijdens de Gamescom-beurs gaat onthullen. De uitgever kondigde ook de PS3 Slim aan op dit evenement, drie jaar geleden.



Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou