Sony wederom aangeklaagd wegens verwijderen Other OS-functie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd bekend dat Anthony Ventura uit Californië een aanklacht tegen Sony indiende wegens het breken van het verkoopcontract. De afgelopen twee weken zijn er twee nieuwe aanklachten ingediend in om dezelfde reden. Volgens de twee aanklagers heeft Sony opties verwijderd uit de PlayStation 3 waarvoor men reclame heeft gemaakt en is er een breuk in het verkoopcontract.

De firmware die ervoor zorgt dat de Other OS optie verwijderd wordt is optioneel, maar als deze niet wordt gedownload kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de PlayStation Store en kan men geen blu-ray films meer kijken. De keuze voor het niet installeren van de firmware en als gevolg daarvan een veelvoud aan functies niet meer kunnen gebruiken is volgens de partijen 'ongewild'.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou