Sony 'waarschijnlijk laatste' die nieuwe console aankondigt | Gamer.nl

Sony 'waarschijnlijk laatste' die nieuwe console aankondigt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het klopt dat er veel geruchten zijn, ik zou jullie van alles kunnen vertellen. Maar de Wii is op zijn retour, dus Nintendo raakt in tijdnood. Wij ervaren echter veel minder druk. We waren de laatste met het uitbrengen van de PlayStation 3 en we zijn waarschijnlijk ook de laatste met het aankondigen van (de nieuwe console)", aldus Cardon.

Geruchten

De laatste weken gaan er vooral veel geruchten over de consoles van de andere twee partijen in de huidige generatie, Nintendo en Microsoft. Zo zou de Wii U mogelijk een naamsverandering krijgen en verschilt de console aanzienlijk ten opzichte van wat vorig jaar op de E3 getoond werd. De opvolger van de Xbox 360 krijgt volgens geruchten een grafische chip die vergelijkbaar is met de Ati 6000- of 7000-serie. Over de volgende PlayStation is tot op heden weinig gesproken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou