Sony vraagt patent aan voor robotmetgezel

Sony vraagt patent aan voor robotmetgezel

Sony heeft href="https://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=20200114520.PGNR." rel="noopener noreferrer" target="_blank">patent </a>aangevraagd voor een robot die spelers vergezelt tijdens het gamen en emoties meet.

De robot heeft volgens de omschrijving van het patent verschillende functies, maar dient vooral om een 'gezamenlijke ervaring' te bieden. Het apparaat zou verschillende emoties kunnen herkennen, zoals 'plezier', 'woede', 'liefde' en 'verbazing', en zou de hartslag en huidvochtigheid van spelers meten,

De robot zou zelfs een 'liefde-index' bevatten die de band met de speler meet, afhankelijk van hoe vaak deze tegen het apparaat praat. Daarbij is het ook bedoeld om te helpen een gunstig 'leefritme' aan te houden, door spelers bijvoorbeeld te een pauze te suggereren. Tot slot zou de robot ook in staat zijn om als tweede speler te fungeren bij bijvoorbeeld co-op games.

Volgens het patent is een vr-versie van de robot ook mogelijk. Het apparaat zou zich dan naast de spelers bevinden in virtual reality en meekijken met de game.

Of de robot daadwerkelijk in productie gaat is nog maar de vraag. Bedrijven als Sony vragen regelmatig patent aan zonder deze te gebruiken.

Robot

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk iets om tegen te schelden als het niet lukt 😜

0
test

@DutchDice denk dat het helemaal verscheurd is na het spelen van Sekiro 😂

0

Grappig dat in het patent de console lijkt op de xbox serie x..... Of gaat de ps5 er ook zo uitzien??

0
test

@Fappert Goed gezien man, we zullen het merken!!!

0
test

@Fappert hahaha helemaal correct! Cool detail 😅

0

Aanbevolen voor jou