Sony voegt servers DC Universe Online samen | Gamer.nl

Sony voegt servers DC Universe Online samen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het samenvoegen van de servers betekent voor spelers dat zij voortaan met aanzienlijk meer andere spelers te maken krijgen binnen hun eigen spelwereld. Dit moet het volgens SOE makkelijker maken voor hen om mensen te vinden om samen mee te spelen in raids en andere evenementen die meerdere spelers vereisen.

Het betekent ook dat sommige spelers een andere naam hebben gekregen, omdat hun oorspronkelijke naam al wordt gebruikt door iemand anders. De ontwikkelaar van DC Universe Online zegt hierbij een zo eerlijk mogelijk systeem te hebben gehanteerd, om te bepalen wie de naam mag houden en wie deze aan moet pa en. De spelers die een nieuwe naam moeten kiezen, krijgen daarvoor een gratis Name Change-code. 

De samenvoeging van servers brengt met zich mee dat DC Universe Online tijdelijk niet te spelen is. Het gepland onderhoud voor de PC-versie duurt nog tot het einde van de middag. De PlayStation 3-versie is volgende week maandag van 8 uur 's ochtends tot 4 uur 's middags offline.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou