Sony vertelt meer over toekomst van gratis games op PS Plus

Sony vertelt meer over toekomst van gratis games op PS Plus

Sony heeft meer informatie onthuld over hun toekomstplannen voor games die abonnees van PS Plus elke maand gratis krijgen. Dat deed het bedrijf via een href="https://blog.playstation.com/2020/11/09/ps5-the-ultimate-faq/">FAQ</a> op PlayStation Blog.

Sony lijkt zich nog altijd toe te leggen op het weggeven van games bij de abonnementsdienst, die gamers ook nodig hebben om online te gamen. Tot nu toe kregen leden twee PlayStation 4-games per maand, en dat lijkt in de toekomst ook zo te blijven.

"Alle PlayStation Plus-leden blijven ten minste twee geweldige PS4-games per maand krijgen", zegt Sony in de blogpost. Maar leden zouden ook meer PlayStation 5-games kunnen verwachten. "Het is ons doel om regelmatig PS5-games toe te voegen aan de maandelijkse games, dus blijf ons volgens op PS Blog voor de maandelijkse PlayStation Plus-aankondigingen."

Inmiddels is al van zeker twee PlayStation 5-games bekend dat zij via PS Plus zullen worden verspreid. Bij de lancering van de nieuwe console kunnen leden de PS5-versie van Bugsnax zonder extra kosten downloaden. Het spel Destruction All-Stars, dat een launchgame was voordat het vorige maand werd uitgesteld, is in februari 2021 via Plus te downloaden.

Sony heeft verder geen tijden bekendgemaakt over het toevoegen van meer PS5-games aan PlayStation Plus. Wel zijn de PlayStation 4-games die maandelijks worden weggegeven via backward compatibility speelbaar op de nieuwe console.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig nieuws :)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Het bericht hierboven.

0

Aanbevolen voor jou