Sony versoepelt teruggavebeleid van PSN

Sony versoepelt teruggavebeleid van PSN

Sony heeft het teruggavebeleid van PlayStation Network versoepeld. Hierdoor is het makkelijker om geld terug te krijgen voor een digitaal gekochte game.

De update voor PSN is zonder verdere aankondiging van Sony uitgekomen. Zolang spelers een gekochte game op PSN nog niet hebben gedownload of gestreamed, kunnen gamers binnen veertien dagen hun geld terugkrijgen voor het gekochte product. Dit geld wordt terug overgemaakt in de PSN-portemonnee van mensen. Deze regel geldt overigens ook voor seizoenspassen.

Daarnaast is het ook mogelijk om geld terug te krijgen wanneer een game "defect" is. Mocht iemand nu een game reserveren en bij release blijkt dat het spel niet biedt wat de makers beloofden, dan kan dit teruggavebeleid toegepast worden.

Een van de eerste digitale gamewinkels waarin spelers hun geld terug konden krijgen was Steam. Spelers kunnen veertien dagen na aankoop hun geld terugkrijgen voor een game, zolang er minder dan twee uur is gespeeld. Eind januari ging ook de Epic Games Store mee in dit beleid.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

...maar dus alleen wanneer het nog niet is gedownload. Je kunt niet je geld terug krijgen wanneer het helemaal niet is wat je ervan verwacht had, zoals op Steam. Jammer hoor.

0

Raar. ik kocht ooit de Gradius collection voor de psp (digitaal) , om op mijn vita te spelen , maar toen bleek dat enkel de usa versie dat kan en niet de pal versie van de vita ;c wel gedownload, geen probleem. mailtje gestuurd, paar dagen later geld terug. Maar hele rare uitzondering, als je een trui in de winkel koopt mag je hem toch ook meenemen naar huis en dan terugbrengen als hij niet lekker zit ? waarom koop je iets digitaals zonder het uberhaupt te downloaden. weirde shizzle.

0

Aanbevolen voor jou