Sony Nederland verlengt garantie PS4 met disc uitwerp probleem | Gamer.nl

Sony Nederland verlengt garantie PS4 met disc uitwerp probleem | Gamer.nl

Sony Nederland heeft de garantie van alle PlayStation 4 lanceringsconsoles verlengd die problemen met het uitwerpen van discs hebben.

Dit gebeurde nadat Tim Hofman van BNN verhaal kwam halen op het kantoor van Sony samen met Daan. Daan was in het bezit van een PlayStation 4-console die tijdens het spelen steeds de disc uitwierp. De oplo ingen die de klantenservice van Sony opdroeg bleken niet te werken, want het probleem deed zich later steeds weer opnieuw voor.

Toen Daan vervolgens contact opnam met de klantenservice bleek de garantieperiode al te zijn verlopen en werd hij niet verder geholpen. Om dit alles alsnog recht te zetten schakelde hij de hulp in van YouTube-kanaal #BOOS.

Uiteindelijk kreeg Daan een nieuwe console, maar daarmee was het probleem nog niet helemaal naar tevredenheid opgelost. Er zijn namelijk veel meer mensen die dezelfde klachten hebben met hun console. Om ook die mensen te helpen keerde het tweetal weer terug naar Sony om daar een oplo ing voor te verzinnen. Sony Nederland heeft inmiddels beloofd dat iedereen met hetzelfde probleem een nieuwe PlayStation 4 of reparatie vergoed krijgt. Ook buiten de garantie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou