Sony verkoopt sommige PS5-games voor 79,99 euro

Sony verkoopt sommige PS5-games voor 79,99 euro

Sommige first-party PlayStation 5-games gaan voor 79,99 euro over de toonbank.

Daarmee lijkt het bedrijf een nieuwe prijsstandaard te willen zetten de komende generatie - nieuwe games zijn nu nog vaak 69,99 euro. Het gaat op lancering in ieder geval om Demon's Souls, Destruction AllStars en de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales, waar ook het originele Spider-Man bij inbegrepen zit.

De lanceringsgame Sackboy: A Big Adventure kost 69,99 euro. De normale editie van Spider-Man: Miles Morales kost 59,99 euro. Tot slot wordt Astro's Playroom gratis bij elke PlayStation 5-console geleverd.

Sony heeft ook de prijzen van diverse PS5-accessoires onthuld. De DualSense-controller kost 69,99 euro, terwijl een oplaadstation voor twee controllers 29,99 euro kost. De Media-afstandsbediening kost 29,99 euro, de Pulse 3D draadloze headset met 3D-audio ondersteuning 99,99 euro en de HD-camera 59,99 euro.

Gisteren kondigde Sony de releasedatum en prijs van de PlayStation 5 aan. De console komt in enkele landen, zoals de Verenigde Staten en Japan, op 12 november uit. In de rest van de wereld, waaronder Nederland en België, op 19 november. De PS5 met diskdrive kost 499,99 euro, de PS5 zonder diskdrive kost 399,99 euro. Op diverse plekken zijn de pre-orders geopend. Vanochtend iets voor 9:00 uur gingen ze bijvoorbeeld bij Bol.com live. Inmiddels is de console daar uitverkocht.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tegenvaller... al was het te verwachten. Dankzij de explosieve groei van de doelgroep konden de games zo goedkoop worden (naar verhouding, de prijs bleef gelijk terwijl de wereld duurder werd) maar omdat de productiekosten voor AAA producties ook de pan uit stegen is dit natuurlijk niet vol te houden. Dan liever dit dan die micro-transaction onzin...

0
test

@Omnikon Een extra skin voor je character ben je niet verplicht te kopen. Ik kies dan liever voor een lagere prijs met een ingebouwde store waar ik nooit naar kijk.

0
test

@ShadowKiller persoonlijk ben ik het helemaal met je eens. Zo pluk ik mooi de vruchten van mensen en kinderen die minder goed met hun financiën omgaan maar ik voel me daar toch niet helemaal goed bij...

0

@Omnikon Micro gaat gewoon door, zelfs met die hoge prijzen.

0
test

@Ferio ik ben er ook bang voor, maar zoals ik al zei, de oorzaak ligt bij de gigantische producties waar wij als gamers aan gewend zijn geraakt en een vaste economische (monetaire) ontwikkeling. Op gegeven moment moeten of de kosten omlaag (of in ieder geval stoppen met stijgen) of de prijzen omhoog.

0
test

De 4000 punten van GameMania zijn zo gespaard met die prijs...

0

Aanbevolen voor jou