Sony toont zeven aankomende PlayStation VR-games

Sony toont zeven aankomende PlayStation VR-games

Sony heeft zeven games getoond die voor PlayStation VR in ontwikkeling zijn.

Ten eerste is er Sniper Elite VR, een vr-versie van de bekende Rebellion-franchise waarin spelers met sluipschuttersgeweren van een afstand doelwitten uitschakelen. Het spel komt op 8 juli uit.

Watch on YouTube

Dan is er Wanderer, gemaakt door M Theory en Oddboy. In dit avontuur dat om tijdreizen draait moeten spelers puzzels oplossen en in de huid kruipen van allerlei bekende verkenners en uitvinders. Op die manier springen spelers door verschillende tijdperiodes, van oorlogen en oude samenlevingen tot de post-apocalyptische toekomst. Het spel moet deze zomer verschijnen.

Watch on YouTube

Fracked was al tijdens de vorige PSVR-showcase aangekondigd, maar werd door ontwikkelaar nDreams nogmaals getoond. In deze first person shooter zit ook veel andere actie, waaronder skiën en klimmen. Daardoor moet de game spelers het gevoel geven dat ze een actieheld zijn. Ook dit spel moet deze zomer verschijnen.

Watch on YouTube

Ook After the Fall, de eerder aangekondigde nieuwe game van Arizona Sunshine-ontwikkelaar Vertigo Games, werd opnieuw getoond. De coöperatieve shooter voor vier spelers speelt zich af in een post-apocalyptische alternatieve versie van de jaren 80 in Los Angeles. Zover bekend moet het spel deze zomer uitkomen.

Watch on YouTube

De volgende game is Winds & Leaves, een "flora-bouwer in een wereld vol met geheimen". Spelers zijn de Tuinier en moeten bossen planten en het natuurlijke leven weer terugbrengen om de Cataclysm tegen te gaan. Dat levert aan de eerste beelden te zien erg ontspannende gameplay op. Het spel komt op 27 juli uit op PSVR.

Watch on YouTube

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey is een nieuwe versie van de arcadeklassieker die ergens later dit jaar op PSVR (voor PS4 en PS5) verschijnt.

Watch on YouTube

Tot slot is er Arashi: Castles of Sin. Deze stealth-actie sandboxgame van Endeavor One laat spelers in de huid kruipen van Kenshiro, een elite shinobi en de laatst levende zoon van het Huis Arashi. Samen met de wolf Haru probeert Kenshiro de veroverde kastelen van het feodale Japan weer terug over te nemen. Daar heeft hij onder andere een zwaard en een boog voor. Ook dit spel moet deze zomer uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow nice! Ik heb nog steeds veel lol met de PSVR, goed om te zien dat er nog steeds leven in het beestje zit! Fracked, Arashi, After The Fall en Sniper Elite gaan zeker gekocht worden!

0
test

Moet zeggen dat The Wanderer en Arashi: Castles of Sin mij het meest interessant lijkt, daarna sniper.

0

@SuperDre ja mij ook wel

0

Aanbevolen voor jou