Sony heeft bevestigd dat Phil Harrison in zijn speech, later vandaag tijdens de Game Developers Conference, de PlayStation 3 zal tonen. In een officiële aankondiging liet Sony weten dat er een PlayStation 3 kiosk zal zijn waarin de laatste hardware en ontwikkelingstools voor de next-generation console getoond zal worden waaronder de Unreal Engine, COLLADA en de PlayStation Graphics Library (PSGL).

Ook zullen op de booth demonstraties worden gegeven van games die de nieuwe features van de PlayStation 3 goed laten zien. Welke games dit zullen zijn werd er niet bij verteld.

Naast al het PS3 nieuws liet Sony ook weten de PSP Spot download service te laten zien en nieuwe accesoires voor de handheld zoals een PSP headset.

De speech van Phil Harrison, directeur van Sony Worldwide Studios, belooft een hoogtepunt van de Game Developers Conference te worden. Opvallend is dat de titel van de speech, 'PlayStation 3: Beyond the Box' een duidelijke sneer is naar Microsoft. Om half 8 (onze tijd) vanavond vindt de speech plaats.