Sony-tablets komen in september en november | Gamer.nl

Sony-tablets komen in september en november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tablets, die voorheen de naam S1 en S2 droegen, heten nu Tablet S en Tablet P. Tablet S is vanaf september verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De 16gb-versie met Wi-Fi-functionaliteit kost 479 euro, de 32gb-versie met Wi-Fi 579 euro en de 16gb-versie met 3G 599 euro. De Sony P is vanaf november enkel als 4gb-versie met 3G beschikbaar, voor 599 euro.

Tablet S

De tablet S heeft veel overeen met huidige tablets zoals de iPad. Het apparaat kent een 9,4 inch beeldscherm en weegt net iets meer dan 600 gram. Waarin het echter verschilt van zijn concurrentie, is zijn achterkant. De tablet heeft een gebogen achterkant waardoor het apparaat makkelijker en stabieler in de hand moet liggen. Daarnaast is de tablet S uitgerust met een NVIDIA Tegra 2-proce or en zijn er twee camera's verwerkt in het apparaat. Tevens bevat het een USB-poort en een SD-kaartlezer.

Tablet P

De tablet P is ontworpen voor onderweg en daarom opvouwbaar. Het apparaat weegt 372 gram, heeft eenzelfde proce or als de S en is opgedeeld in twee 5,5 inch schermen. De twee schermen hebben volgens Sony verschillende toepa ingsmogelijkheden. Zo kan het ene beeldscherm gebruikt worden om een video op te kijken, terwijl het andere scherm als afstandsbediening dient. Beide schermen zijn echter ook samen te voegen tot een enkel beeldscherm. Het apparaat bevat evenals zijn de Tablet S een USB-poort en SD-kaartlezer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou