Sony: 'Succes 3DS bewijst vraag naar gaming-handheld' | Gamer.nl

Sony: 'Succes 3DS bewijst vraag naar gaming-handheld' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

House licht toe: "Normaliter refereren we niet naar de concurrentie als we praten over PlayStation-zaken, maar in dit geval is het mi chien wel voordelig dat de verkopen van de Nintendo 3DS erg goed zijn geweest. Hij benadrukt hiermee het standpunt van Sony Europe-baas Jim Ryan, die van mening is dat het succes van de 3DS bewijst dat er wel degelijk ruimte is voor een handheld die puur op gamen gericht is.

House gelooft dat de PlayStation Vita ook gamers die voorheen alleen in casual games geïntere eerd waren kan aantrekken: "Ik denk dat we een markt aan het licht hebben gebracht die ooit begonnen is met het spelen van casual games op andere apparaten, maar nu een diepere, betere of meer unieke spelervaring wil. De PS Vita lanceert 22 februari in Europa. In Japan is het apparaat al enkele weken verkrijgbaar en valt een sterke daling in de verkoopcijfers op te merken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou