Sony streamt PlayStation-conferentie E3 live | Gamer.nl

Sony streamt PlayStation-conferentie E3 live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony geeft ieder jaar voorafgaand aan de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles een persconferentie, waarin Sony de plannen voor het komend jaar uit de doeken doet. Voor het eerst biedt Sony zelf een live-stream, zodat niet alleen de uitgenodigde pers de conferentie kan zien, maar ook de consumenten thuis. Sony zal op de persconferentie ondermeer de Next Generation Portable, Sony's nieuwe handheld, officieel onthullen en bekendmaken wanneer het apparaat op de markt verschijnt.

Sony's persconferentie vangt aan op 7 juni om 2 uur 's ochtends, Nederlandse tijd. Nintendo gaat ook zijn eigen persconferentie streamen, vanaf E3.Nintendo.com, die persconferentie is ook op dinsdag 7 juni en begint om 18:00 uur. De Microsoft-persconferentie, die begint op 6 juni om 18:00 uur, is live te bekijken vanaf Xbox.com.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou