Sony stopt met verkoop ontwikkelingspakketten PSP | Gamer.nl

Sony stopt met verkoop ontwikkelingspakketten PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zullen een voorraad [ontwikkelingspakketten] aan blijven houden, zodat geregistreerde maar ook nieuwe ontwikkelaars er één kunnen lenen, totdat we een nieuw gecertificeerd model kunnen leveren", zo stelt de woordvoerder. Hij gaf hierbij niet aan of Sony daarmee vernieuwde ontwikkelingspakketten voor de PSP bedoelt, of geheel nieuw materiaal voor een nog onaangekondigde opvolger. De verkoop van de huidige ontwikkelingspakketten wordt 15 november stopgezet.

PSP2

De laatste maanden steken steeds vaker geruchten over een mogelijke nieuwe handheld van Sony de kop op. Netherrealm Studios, ontwikkelaar van Mortal Kombat, claimde het apparaat al te hebben liggen en ook andere ontwikkelaars zouden de PSP2 inmiddels al van Sony ontvangen hebben, die volgens een bron eind 2011 in de winkels ligt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou