Sony stopt met verkoop losse films en series in PlayStation Store

Sony stopt met verkoop losse films en series in PlayStation Store

Sony stopt met de verkoop van losse films en series in de PlayStation Store. Dat laat het bedrijf weten op href="https://blog.playstation.com/2021/03/02/playstation-store-to-discontinue-movie-and-tv-purchases-and-rentals/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PlayStation Blog</a>.

'Bij Sony Interactive Entertainment streven we naar het leveren van de beste entertainmentervaring voor PlayStation-fans", zegt Sony. "Dat houdt in dat we ons aanbod evolueren wanneer klanten verandering nodig hebben."

Sony zegt op consoles een 'gigantische groei' te zien van streamingdiensten die een abonnement vereisen of advertenties bevatten, en besluit daarom te stoppen met de verkoop en het verhuren van films en series. Op 31 augustus verdwijnt alle content in die categorie uit de winkel.

Gebruikers die voor die tijd films of series hebben gekocht behouden toegang tot de content na 31 augustus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Bij Sony Interactive Entertainment streven we naar het leveren van de beste entertainmentervaring voor PlayStation-fans", zegt Sony. "Dat houdt in dat we ons aanbod evolueren wanneer klanten verandering nodig hebben." *dus verwijderen we alles* Eh? Rare logica. Zeg dan gewoon dat er te veel alternatieven zijn en het niet rendabel is.

0
test

@WvA ja je was me net voor. Dus men heeft iets gekocht en Sony verdient kennelijk te weinig dus alles word verwijderd.

0
test

@hulstpower Gelukkig let Sony goed op of WIJ verandering nodig hebben!

0
test

@hulstpower als men iets heeft gekocht, blijft de content ook na die datum beschikbaar. Zo heb ik nog altijd de pt demo in bezit

0
test

-Bericht verwijderd omdat het in strijd is met het redactiestatuut.

0

Aanbevolen voor jou