Sony stopt in september met PlayStation Mobile-platform | Gamer.nl

Sony stopt in september met PlayStation Mobile-platform | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Per 15 juli stopt het bedrijf bovendien met het toevoegen van nieuwe content. 

Door de sluiting van het PlayStation Mobile-platform is de bijbehorende Android-app vanaf 10 september ook niet langer beschikbaar. Spelers die via het platform games hebben gekocht voor hun smartphone of PlayStation Vita, kunnen die daarna wel gewoon blijven spelen.

Hiervoor moeten de desbetreffende apparaten wel eerst geactiveerd worden bij Sony. Spelers die hun apparaat na 10 september willen activeren moeten de spellen die zij willen blijven spelen al wel voor die tijd geïnstalleerd hebben. Sony staat maximaal drie geactiveerde apparaten toe. Activatie op PlayStation Vita verloopt via de instellingen en op Android-smartphones via de PlayStation Mobile-app.

In augustus van vorig jaar kondigde Sony al aan PlayStation Mobile voor Android-smartphones niet langer te zullen ondersteunen. Het platform werd gelanceerd om ruimte te bieden aan kleinere games en om oude PlayStation-games ook op Android beschikbaar te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou