Sony verplaatst Uncharted-film naar 2021

Sony verplaatst Uncharted-film naar 2021

De Uncharted-film is href="https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/uncharted-movie-release-date-pushed-back-3-months-1272805" rel="noopener noreferrer" target="_blank">verplaatst </a>naar 5 maart 2021.

De film is uitgesteld als gevolg van het vertrekken van regisseur Travis Knight omdat zijn schema zou conflicteren met dat van Spider-Man-ster Tom Holland. Volgens The Hollywood Reporter en Deadline blijven zowel Holland als Mark Wahlberg betrokken bij de film.

De ontwikkeling van de film loopt allesbehalve vlekkeloos. Sinds de aankondiging in 2014 zijn vertrokken vijf andere regisseurs: Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), David O. Russell (Silver Linings Playbook), Neil Burger (Limitless), Seth Gordon (Pixels) en Shawn Levy (Arrival).

Volgens geruchten zou Sony interesse te hebben in Venom-regisseur Ruben Fleisher om Uncharted tot een goed einde te brengen. Geen van beide heeft zich daar nog over uitgelaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een grap dit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Inderdaad, die met Nathan Fillion. Jammer dat ze dat niet uit gaan werken tot een echte film.

0
test

@denver Juist, en ik begrijp niet waarom ze dat team niet gewoon een fatsoenlijk budget geven en hun een Uncharted film er uit laten pompen, ze hebben al laten zien wat ze kunnen zonder een budget. Cast was goed, en ik heb meer trek in een volwassen Nathan Drake dan in een 'teen' Nathan Drake, zit echt niet te wachten op weer een origin story, dat is nergens voor nodig. 1e Uncharted spel was ook in het midden van zijn 'carriere', net zoals bv ook de Raiders of the lost ark. Denk juist dat een origin story de boel kan verzieken..

0

Aanbevolen voor jou