Sony stelt PlayStation 5-evenement uit

Sony stelt PlayStation 5-evenement uit

Sony stelt het PlayStation 5-evenement dat deze week gepland stond uit wegens de Black Lives Matter-protesten.

"Hoewel we begrijpen dat gamers over de hele wereld enthousiast zijn om PS5-games te zien, denken we dat het nu niet de juiste tijd is voor een feest", zegt Sony op Twitter. "Voor nu nemen we een stap terug en laten we belangrijke stemmen gehoord worden."

Daarmee verwijst Sony naar de Black Lives Matter-protesten die in grote Amerikaanse steden plaatsvinden. Daarbij protesteren demonstranten tegen racisme in de Verenigde Staten en ontstaan op sommige plaatsen rellen.

Eerder vandaag liet Electronic Arts weten de NHL 21-trailer uit te stellen uit solidariteit. Volgens geruchten wordt ook de aankondiging van de aankomende Star Wars-game Project Maverick wordt uitgesteld. Mogelijk volgt nog meer uitstel van geplande presentaties.

De presentatie stond gepland voor donderdagavond. Een nieuwe datum is nog niet aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met Sony verbaas ik me onderhand nergens meer over. Denken ze nu werkelijk dat mensen niet in staat zijn zowel gaming nieuws als wereld nieuws te volgen? Gewoon een slap excuus, en alleen maar weer voer voor de geruchten dat het ding gewoon nog niet helemaal klaar is

0
test

@Quirinius jij snapt het hoor

0
test

@Quirinius vond het wel goed van sony en liet het aan een vriend van me zien wat sony fan boy is en zegt meteen ze hebben niks en gebruiken het als excuus.

0
test

Yep, ze zijn bang dat zeker. Papa Phil komt ze keihard naaien

0

Aanbevolen voor jou