De wereld staat op zijn kop vanwege de rel rondom het God of War II feestje waarbij een dode geit voor nogal wat commotie zorgde. Dierenbeschermers op hun achterste poten, hypocriete mensen vonden het 'niet kunnen' en Sony werd in verlegenheid gebracht. De onthoofde geit, die vanbinnen gevuld was met traditioneel Grieks eten, kwam in het officiële PlayStation Magazine.

Sony begrijpt dat dit wel eens voor verkeerde publiciteit kan zorgen(als het dat niet al gedaan heeft) en heeft daarom besloten een groot onderzoek in te stellen naar de releaseparty en de dode geit. Sony zal er op deze manier voor willen zorgen dat zo'n feestje het Japanse bedrijf niet nog eens in verlegenheid brengt.

Geen flauwe grappen over twee geiten en een geile bok alstublieft

Volgens het magazine zouden de ingewanden van de geit opgegeten kunnen worden, maar volgens Sony klopt dit niet. De inhoud zou namelijk gewoon een traditioneel Grieks gerecht zijn, alleen opgediend op een beetje vreemde manier. Dit werd gedaan om bij te dragen aan het theatrale geheel van het event.

Natuurlijk kwam Sony ook nog met de standaarduitspraken dat het bedrijf dierenmishandeling niet goedkeurt en dat de geit volgens officiële regels afgemaakt was. Of dit nog een staartje gaat krijgen is nog niet bekend, maar het geheel lijkt allemaal een beetje overtrokken te zijn.