Sony spoort geruchten PlayStation Phone aan | Gamer.nl

Sony spoort geruchten PlayStation Phone aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De PSP is een Wi-Fi-apparaat. Mensen zijn er inmiddels aan gewend om apparaten te hebben die altijd verbonden zijn", aldus Dille, die zijn wens uitspreekt om het PlayStation Network altijd bereikbaar te maken. "De PSP kan daar met alleen Wi-Fi niet voor zorgen. Als het apparaat nier verbonden is met een mobiel netwerk, dan beperkt het mensen toch in zeker zin."

Ook noemt Dille het aanbod van games op de huidige mobiele gamingapparaten, zoals de iPhone en de Android-telefoons, niets meer dan een manier om de tijd te doden. "Dat stelt gamers niet tevreden", zo stelt hij. De geruchtenmolen over de komst van een PlayStation Phone draait de afgelopen dagen op volle toeren. Zo zou het apparaat uitschuifbaar zijn, op het Android 3.0-besturing ysteem gaan draaien en een touchpad hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou