Nieuws
PlayStation

Sony slaat ook GDC 2020 over vanwege coronavirus

Ook Facebook bedankt voor het evenement

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft aangekondigd niet meer op de Game Developers Conference 2020 aanwezig te zijn vanwege het coronavirus.

Gisteren bleek al dat Sony ook PAX East overslaat, dat volgende week gehouden wordt. Daar zou het bedrijf diverse PS4-games speelbaar aanbieden. Op GDC 2020, dat voor mensen die in de game-industrie werkzaam zijn bedoeld is, zou het bedrijf diverse panels en workshops houden.

Sony meldt aan GamesIndustry.biz: "We hebben de moeilijke beslissing gemaakt om onze deelname aan de Game Developers Conference te annuleren vanwege aanhoudende zorgen gerelateerd aan COVID-19 (ook bekend als het coronavirus). We zien dit als de beste optie gerelateerd aan de situatie gerelateerd aan het virus, en de reisrestricties veranderen dagelijks. We vinden het jammer om onze deelname te moeten annuleren, maar de gezondheid en veiligheid van onze globale werknemers is het belangrijkste. We kijken er naar uit om in de toekomst mee te doen aan GDC."

Sony is niet de enige die GDC 2020, dat van 16 tot en met 20 maart wordt gehouden in San Francisco, overslaat vanwege het coronavirus; ook Facebook is niet aanwezig.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gratis nieuwe content om vijfjarig bestaan Dying Light te vieren PUBG-spelers op PS4 en XOne kunnen nu in hetzelfde team zitten
0

Reacties op: Sony slaat ook GDC 2020 over vanwege coronavirus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.