Sony slaat ook GDC 2020 over vanwege coronavirus

Sony slaat ook GDC 2020 over vanwege coronavirus

Sony heeft aangekondigd niet meer op de Game Developers Conference 2020 aanwezig te zijn vanwege het coronavirus.

Gisteren bleek al dat Sony ook PAX East overslaat, dat volgende week gehouden wordt. Daar zou het bedrijf diverse PS4-games speelbaar aanbieden. Op GDC 2020, dat voor mensen die in de game-industrie werkzaam zijn bedoeld is, zou het bedrijf diverse panels en workshops houden.

Sony meldt aan GamesIndustry.biz: "We hebben de moeilijke beslissing gemaakt om onze deelname aan de Game Developers Conference te annuleren vanwege aanhoudende zorgen gerelateerd aan COVID-19 (ook bekend als het coronavirus). We zien dit als de beste optie gerelateerd aan de situatie gerelateerd aan het virus, en de reisrestricties veranderen dagelijks. We vinden het jammer om onze deelname te moeten annuleren, maar de gezondheid en veiligheid van onze globale werknemers is het belangrijkste. We kijken er naar uit om in de toekomst mee te doen aan GDC."

Sony is niet de enige die GDC 2020, dat van 16 tot en met 20 maart wordt gehouden in San Francisco, overslaat vanwege het coronavirus; ook Facebook is niet aanwezig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou