Sony: 'Regioverschillen PlayStation Store zijn juist goed' | Gamer.nl

Sony: 'Regioverschillen PlayStation Store zijn juist goed' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

House vindt de concurrentie tu en de Europese, Noord-Amerikaanse en Japanse PlayStation Stores goed en denkt zelfs dat mensen juist zouden klagen als Sony iedereen hetzelfde aan zou bieden. "Er is een gezonde competitie gaande waarvan ik denk dat deze goed is", aldus House.

"Intere ant genoeg krijg ik regelmatig van mijn Amerikaanse tegenhanger te horen dat zij juist klachten krijgen over wat er in Europa aangeboden wordt", zegt hij vervolgens als hem wordt voorgelegd dat er door gebruikers veel geklaagd wordt dat de Europese PlayStation Store achter zou lopen bij de Amerikaanse. 

Relevante content

"We proberen om iets neer te zetten dat relevant is voor iedereen in die afzonderlijke markt. Slagen we daar honderd procent van de tijd in? Waarschijnlijk niet, maar we kijken er zorgvuldig naar. We hebben mensen die proberen om het aanbod te coördineren, maar regio’s zijn verschillend en consumenten zijn verschillend. Ik denk dat mensen juist zouden klagen wanneer we iedereen hetzelfde zouden aanbieden. Het is een uitdaging en één waar we ons best op doen. Dat is juist het mooie van het netwerk, je bent constant in staat om een respons te krijgen op de content die we aanbieden en om hierop in te spelen.” 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou