Sony reageert opvallend op vraag over nieuw PlayStation 5-model

Sony reageert opvallend op vraag over nieuw PlayStation 5-model

Een PlayStation-topman hint mogelijk naar een nieuw PlayStation 5-model in 2023.

Hideaki Nishino, de senior vicepresident van 'platform experience' bij PlayStation, werd geïnterviewd door het Japanse Famitsu (via Insider Gaming). Famitsu merkte op dat de PlayStation 4 Pro drie jaar na de release van de reguliere PlayStation 4 uitkwam - en eind 2023 is het drie jaar geleden dat de PlayStation 5 is uitgekomen.

Nishino bevestigde het bestaan van een nieuwe versie van de PlayStation 5 niet, maar hij gaf wel het volgende antwoord: "Wij geloven ook dat dat het een erg belangrijke tijd wordt voor het platform. Ik hoop dat je uitkijkt naar volgend jaar." 

Hoewel dit geenzins een bevestiging is dat er in 2023 een nieuw PlayStation 5-model uitkomt, kan Nishino's opmerking wel geïnterpreteerd worden als een hint naar een mogelijke aankondiging.

Er gaan al langer geruchten over een nieuw PS5-model - volgens die geruchten zou men een loskoppelbare disk drive aan de console kunnen koppelen, zodat de PS5 ook kleiner qua formaat kan worden. Vooralsnog is echter nog niets officieel bevestigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sony denkt inmiddels wel dat we allemaal multimiljonair zijn. Hier koop deze nieuwe controller hier vr2 werkt perfect met de nieuwe console hahaha nog ff en moet een extra krantenwijk nemen

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@TripleR40 Dan moet je wel een cheapass zijn als je die er niet even bijneemt

0

@Ziminar je kan niet in ieders portemonnee kijken natuurlijk maar dit gaat wel erg in de papieren lopen. Als ik naar mezelf kijk zal ik hem wel erbij halen

0
test

@TripleR40 Dat had iedereen kunnen zien aan komen. Hetzelfde gold ook bij de vorige generatie met de PS4 Pro en de PS VR 1.

0
test

@TripleR40 Gelukkig hoef je dit allemaal niet te kopen en kan je prima vooruit met een alleen een normale PS5.

0

@poklaan hahah waar heb echter de controller en de vr2 al in de preorder staan

0
test

@TripleR40 Gelul vroeger toen ik een bijbaantje had heb ik ook 1200 gulden moeten neertellen voor een PS2. Electronica is duur en het is niet dat je opeens het oude model moet weg doen. Ik was geen multimiljonair en kon niet alle games kopen maar het was wel mogelijk. Tegenwoordig met PSplus en freetoplay is er altijd wel iets wat je kan spelen in tegenstelling tot vroeger. Dus ik kan alleen maar zeggen dat het nu makkelijker is dan ooit.

0
test

Wat ik beetje gek vindt is dat er een kleiner formaat kan komen met een los koppelbare discdrive. Die versie zonder discdrive is er namelijk al en die is nog steeds huge.... Dus neem aan dat er intern nog meer aanpassingen noodzakelijk zijn voor een kleiner formaat.

0
test

@meccorr ik heb de digital ps5 die is precies hetzelfde als de disc versie behalve dan waar de drive zit dat is dan net wat dikker maar niet iets wat storend is. Ik blijf gewoon bij dit model zie geen reden voor een slim of pro die minimale verschillen zijn het niet waard. Zou evt afhankelijk van de prijs wel zo n losse drive kopen.

0

Aanbevolen voor jou