Sony: "PS3 zal langere levenscyclus hebben dan PS2" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview met het magazine Edge heeft SCE baas Andrew House gezegd dat Sony verwacht dat de PlayStation 3 een langere levenscyclus zal hebben dan de PlayStation 2.

"Als je naar de PlayStation 2 kijkt, die nog steeds in sommige markten sterk gaat, zoals Noord-Amerika waar hij in zijn tiende jaar op de markt zit, dan kunnen we nog steeds niet voorspellen wanneer de levenscyclus gaat eindigen", aldus House.

House stelt dat de huidige console het langer in de winkels zal uithouden vanwege de extra functionaliteit ten opzichte van de PlayStation 2. "Ik heb een theorie dat met opeenvolgende generaties, en met meer waarde toegevoegd en ingebouwd in de console in termen van ervaring, wat je dan effectief doet is de levenscyclus potentieel meer en meer verlengen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou