Sony: "PS3 Slim-verkoop overtreft verwachtingen" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisterenwerd bekend dat de verkopen in Groot-Brittannië met 1000 procentgestegen zijn. "De Chart-Track-cijfers voor de verkopen van de nieuwe PS3 overtroffen onze verwachtingen, dus we zijn bijzonder tevreden", zegt Howsen. Ook in Japan en Frankrijk worden grote verkoopstijgingen gemeld.

Volgens Howsen hebben een nieuwe richtprijs en machine bewezen een belangrijk element te zijn om consumenten aan een PS3 te helpen. Ook de nieuwe marketingcampagne zou de echte waarde van de PS3 laten zien.

"Deze goedlopende campagne en het toevoegen van enkele exclusieve titels (Uncharted 2, EyePet, Heavy Rain) en diensten (PlayStation Video Store), zullen hopelijk nog meer impulsen geven om de verkoop van de PlayStation 3 te stimuleren", aldus Howsen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou