Sony praat over opvolger PSP | Gamer.nl

Sony praat over opvolger PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De spellen die op het Android- en Apple-platform gespeeld worden zijn fundamenteel anders dan de games waar Sony zich met het PlayStation-merk op richt", aldus Hirai, die stelt dat Sony zich zal blijven focu en op gamers die behoefte hebben aan intensere spellen. Wel ziet hij in dat er genoeg titels zijn die zich prima lenen voor een aanraakgevoelige besturing. "Maar toch kun je games die je hun spelwereld intrekken beter met fysieke knoppen spelen."

PlayStation Phone

Hirai sprak ook over de geruchten dat er een PlayStation Phone op komst is en gaf - zonder te bevestigen dat een dergelijk product in de planning staat - aan dat er wel een duidelijk verschil moet zijn tu en de PSP en zo'n hypothetische smartphone met PlayStation-functionaliteit. "We moeten duidelijkheid scheppen voor de consument en daarvoor moeten we een heldere boodschap verzinnen. Het moet een product worden dat de kracht van het PlayStation-merk in stand houdt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou