Sony: 'Positionering PSP verwarde consumenten' | Gamer.nl

Sony: 'Positionering PSP verwarde consumenten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In de beginperiode van de PSP praatten we veel over de videofunctionaliteit, het gebruik als muziekspeler en een groot aantal andere multimediafunctionaliteiten. […] We hebben ons gerealiseerd dat het consumenten mi chien heeft verward; dat zij niet meer wisten waar het apparaat echt voor bedoeld was”, aldus Ryan.

Hij stelt dat Sony dit voor de PlayStation Vita anders heeft aangepakt. “We zijn een stuk gerichter geweest. [...] We zijn van mening dat dit op de eerste plaats een game-apparaat is. Van het begin af aan is het [met dat uitgangspunt] ontwikkeld.”  

Ryan stelt dat ook de overzettingen van PlayStation 2 en 3-games naar PSP niet gewaardeerd werden. “[De consumenten] zeiden dat ze dan net zo goed de game op de PS2 of PS3 konden spelen. […] Wat we hiervan geleerd hebben, is dat de game-ervaring uniek en onderscheidend moet zijn voor gamers om de game te kunnen waarderen.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou