Nieuws
PSlogo

'Sony PlayStation houdt een evenement in september'

Aldus betrouwbare insider Dusk Golem

Geschreven door Michel Musters op
Sony PlayStation zou volgens een over het algemeen betrouwbare insider in september een evenement of livestream houden.

Dat claimt insider Dusk Golem op gameforum ResetEra. De insider heeft voorheen wel vaker correct informatie naar buiten gelekt, onder andere over Resident Evil-games.

Op ResetEra meldt Dusk Golem dat Sony in september een evenement organiseert. Een van de games die daar zou worden getoond, zou een vervolg op het schietspel Helldivers zijn. Sinds vorige week circuleren er uitgelekte beelden van dit vervolg op internet. Dusk Golem claimt dat hij die zelf heeft gedeeld met twee personen en één van hen heeft die beelden vervolgens uitgelekt.

Sony zond vorig jaar in september ook een livestream uit in de vorm van de 2021 Showcase. Ook in september 2020 werd er een Showcase door Sony uitgezonden. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat er komende maand wederom een livestream volgt.

Wat de inhoud van de livestream buiten Helldivers 2 kan zijn, is nog niet bekend. Op 9 november komt in ieder geval God of War: Ragnarök uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Saber Interactive ontwikkelt nu de Star Wars: KotOR-remake' Mortal Kombat 30th Anniversary Ultimate Bundle uitgelekt
1

Reacties op: 'Sony PlayStation houdt een evenement in september'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Snoop213

    • 23 augustus 2022 09:17
    Waar ik het meest hoop. Dat net als Ratchet and Clank jaren geleden dat een studio de eerste Jak and Daxter van een remake voorziet. Verder ben ik ook weer toe aan een nieuwe Uncharted game. Maar ook een echt tof nieuw singleplayer IP van Sony zou ik erg tof vinden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.