Sony: 'PlayStation 5 vanaf morgen te reserveren'

Sony: 'PlayStation 5 vanaf morgen te reserveren'

De PlayStation 5 is vanaf morgen bij selecte retailers te reserveren, zo heeft Sony aangekondigd.

Het bedrijf liet dit weten op social media. Sony gaf daarbij geen precieze tijd en gaf ook niet aan om welke winkels het gaat. Omdat Sony het woord "vanaf" gebruikt, is het ook mogelijk dat de PS5 in diverse landen pas later gereserveerd kan worden.

Bij de meeste (web)winkels in Nederland en België is het op moment van schrijven nog niet mogelijk om een PlayStation 5 te reserveren. Game Mania heeft de pre-orders al wel maandenlang open staan. Op verschillende sites, waaronder Bol.com, is het mogelijk voor geïnteresseerden om zich aan te melden zodat men een mailtje ontvangt wanneer pre-orders beschikbaar zijn.

Sony kondigde vanavond aan dat de PlayStation 5 vanaf 19 november in de meeste gebieden van de wereld, waaronder Nederland en België, beschikbaar komt. Alleen in een select aantal landen, waaronder de VS, Canada en Japan, komt de console op 12 november uit. De PlayStation 5 met disk drive kost 499,99 euro en de console zonder disk drive kost 399,99 euro.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Bij de meeste (web)winkels in Nederland en België is het op moment van schrijven nog niet mogelijk om een PlayStation 5 te lanceren." Zijn er wel winkels waar je hem kunt lanceren dan? :P Ik werd eerlijk gezegd niet heel warm van de show, alleen Resident Evil (Village) Lijkt me interessant. Dat wordt geen pre order voor mij.

0
test

@**Guitar_Hero** Woops, het is hectisch haha! Thanks aangepast!

0
test

@MichelMusters Geen probleem toch, ik moest er alleen om lachen :D

0
test

@**Guitar_Hero** Vond het ook niet super bijzonder maar dat god of war al in 2021 komt vond ik wel top nieuws. Verder kijk ik alleen uit naar harry potter.

0
test

Waarschijnlijk zijn er wel een paar xbox fanboys die een PS5 willen lanceren maar ik wil hem gewoon bestellen xD. Demon's souls voor mij.

0

Aanbevolen voor jou