Sony past winkelpagina Horizon Forbidden West aan na controverse rondom prijs

Sony past winkelpagina Horizon Forbidden West aan na controverse rondom prijs

Sony heeft de digitale winkelpagina van Horizon Forbidden West aangepast na controverse rondom een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie.

Recent klaagden gebruikers over het feit dat de PlayStation Store-pagina van de game niet aangaf dat de PlayStation 4-versie een gratis digitale upgrade naar de PlayStation 5-versie biedt. Dat terwijl de PlayStation 5-versie zo'n tien euro meer kost.

Eurogamer merkt vandaag op dat de pagina nu een melding maakt van de gratis upgrade, naast de PlayStation 5-versie. De prijs van die laatste versie, 79,99 euro, is echter niet aangepast. Vooralsnog lijken er dan ook geen verschillen tussen beide versies te zijn.

Sony kwam vorig jaar in opspraak omdat het de aanvankelijk aangekondigde gratis upgrade terugdraaide. Uiteindelijk bleef de update beschikbaar.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit blijft toch een verschil tussen Sony en Microsoft. Hoe je omgaat met je klanten lijkt Sony deze generaties compleet te zijn vergeten. Dat doet Microsoft een stuk beter, wat gewoon jammer is.

0

@mhnl1979 Eens! Denk dat ze wel oa met dit soort dingen het eea recht trekken!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola wat een idioot ben jij, enige verschil tussen crossplatform games zijn de settings die anders (paar muisklikken), ik heb je idiote comments vaker gezien, typische fanboy met tunnelvisie die graag door een miljardenbedrijf genomen wilt worden....

0
test

@waterdemoon Jij spoort niet helemaal geloof ik

0
test

@coola op ern pc betaal je toch ook nirt meer voor een game omdat je een 3080 heb dan iemand die een 1060 of zelfs een 950 ofzo hebt. Het kost sony nul moeite want horizon heeft gewoon hogere resolutie en hogere fps dat kost niks.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Je hebt helemaal gelijk. De mensen hierboven (of onder) die zeggen, het is maar software, die begrijpen er niet veel van. Ik zou bv. ook wel graag de Death Stranding update (director's cut) gratis willen ontvangen. Het is maar een software update toch? En dat mensen beginnen over hardware en jij daar op inhaakt, en dat je daar vervolgens weer op wordt aangevallen lijkt mij vermoeiend. Laat ze maar.

0
test

@Roolio Hoe is een Director's Cut van een game hetzelfde als een EXACT kopie op een ander platform? Juist. niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou