Sony over besturingssysteem PlayStation 5 : 'Er is nog een hoop te doen'

Sony over besturingssysteem PlayStation 5 : 'Er is nog een hoop te doen'

Volgens Hideaki Nishino, senior vice president van platform experience bij Sony, is er 'nog een hoop te doen' wat betreft het besturingssysteem van de PlayStation 5.

"Dit is pas de tweede grote update voor PS5", zegt Nishono op PlayStation Blog. "We hebben een hoop geleerd van hoe spelers de PlayStation 4 gebruiken en hoe games zich gedragen. We weten wat geaccepteerd en populair is, en welke opties niet worden gebruikt. We hadden dus een gigantische lijst met dingen die we wilden doen voordat de PS5 lanceerde. We wilden eigenlijk alles doen.

Heb ik de hele lijst verwerkt? Ik denk het nog niet. Maar er staan interessante, opwindende, fantastische ideeën op. Tegelijkertijd hebben we de PS5 gelanceerd. Dus we krijgen een hoop feedback van de community via sociale netwerken of systeemdata, alsmede de media, vrienden en familie."

Nishono benadrukt verder dat hij bezig is met lijsten op basis van feedback van spelers, en daar later meer over deelt. Ook deelt hij dat updates momenteel 'dynamischer' zijn dan voorheen. Zo worden sommige aanpassingen getest onder een bepaalde groep gebruikers om te kijken hoe verschillende opties worden gebruikt.

Recent verscheen de tweede grote update voor de PlayStation 5, die het onder andere mogelijk maakt om een M.2-ssd in de console te plaatsen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is de eerste PS waarbij ik mij erger aan de UI en moet zoeken naar instellingen. Niet in 1 oogopslag zien weke vrienden waar zijn is wel het irritanste.

0
test

@Smallie ik kan ook nog niet wennen aan deze Ui. Ben nog te vaak aan het zoeken. Hopelijk verbetert het nog wel

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ik ook!

0

Aanbevolen voor jou