PlayStation organiseert festiviteiten rondom 25 jaar Gran Turismo

PlayStation organiseert festiviteiten rondom 25 jaar Gran Turismo

Om te vieren dat de Gran Turismo-franchise 25 jaar bestaat, heeft Sony diverse festiviteiten en activiteiten in petto.

Op PlayStation Blog worden deze activiteiten uit de doeken gedaan. Zo worden er verschillende nieuwe campagnes aan Gran Turismo 7 toegevoegd. Zo kunnen spelers nu al raden wie de winnaars van de drie Gran Turismo-toernooien zullen zijn die van 24 tot en met 27 november plaatsvinden. Mensen die het juist raden, kunnen een miljoen in-game credits verdienen. 

De toernooien zelf zijn ook via de game te bekijken. Daarbij wordt er na elke stream een quiz gehouden, waarbij spelers vroeg toegang kunnen krijgen tot de Ferrari Vision GT en andere in-game items. Van 25 november tot en met 3 januari worden daarnaast via een banner in de game speciale races gehouden waarbij men extra punten kan vrijspelen.

In de Sport-modus kunnen van 24 november tot en met 5 december tot slot ook extra beloningen voor elke race worden vrijgespeeld. Het kan wel oplopen tot tien keer zoveel credits. 

Gran Turismo 7

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bij Polyphony zijn ze echt wereldvreemd geworden. Die kampioenschappen kan de meeste mensen geen reet schelen. Laat ze alsjeblieft eens met wat nieuwe tracks komen en leuke races ipv de standaard GT polonaise waar je achteraan begint. Ik hoop van harte dat ze een grote update onder de pet houden voor als de PSVR2 uit komt die alles beter maakt.

0

Aanbevolen voor jou