Sony ontwikkelt PSN-game met community | Gamer.nl

Sony ontwikkelt PSN-game met community | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Elke vrijdag vanaf nu, acht weken lang, plaatsen we voor de community iedere week een nieuwe uitdaging op de officiële PlayStation-fora", zegt manager James Gallagher op de Europese PlayStation Blog. Elke uitdaging is een vraag die helpt bij  het bedenken van een actievolle platformgame. De eerste uitdaging is: "Kom met een idee voor een verhaal en een superheld."

Iedere vrijdag nadat communityleden een nieuwe uitdaging is voorgelegd, worden de beste 5 tot 10 inzendingen op de Facebook-pagina van de Zweedse ontwikkelaar geplaatst. Mensen kunnen dan tot zondag stemmen welke inzending ze het beste vinden. Het idee met de meeste stemmen wordt in de game gebruikt, en de bedenker wordt benoemd in de aftiteling van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou