Sony onthult vernieuwde abonnementsdienst mogelijk komende week

Sony onthult vernieuwde abonnementsdienst mogelijk komende week

Sony onthult komende week mogelijk een vernieuwde abonnementsdienst voor PlayStation-gamers.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een zogenaamde 'Project Spartacus'. Bloomberg meldt dat de onthulling volgende week plaatsvindt.

Vorig jaar claimde Bloomberg al dat de dienst, dat PlayStation Plus en PlayStation Now moet vervangen, uit drie niveaus bestaat waar abonnees uit kunnen kiezen. Het goedkoopste niveau zou Essential zijn en is in feite wat nu PlayStation Plus is: leden kunnen online gamen en ontvangen maandelijks gratis games.

Daarna komt het Extra-niveau, dat vergelijkbaar moet worden met Xbox Game Pass en zo'n driehonderd games om te spelen bevat. Het zou vooral gaan om games die eerder al eens als PlayStation Plus-spel zijn aangeboden. Verwacht wordt dat nieuwe first party PlayStation-games niet meteen op release op deze dienst komen te staan. 

Tot slot zou er het Premium-niveau zijn, waarmee abonnees naast al het bovenstaande ook klassieke games van oude PlayStation-consoles kunnen spelen. De prijzen zouden rond 10, 13 en 16 dollar per maand komen te liggen.

Sony heeft vooralsnog niets officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop ook dat je gewoon nog ps+ per jaar kan kopen of als je nu normale ps+ hebt dat die gewoon blijft staan en dat je die kan upgraden na beter anders wordt iedereen genaaid als je plus opeens weg is als je het voor een jaar hebt gekocht

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

16 dollar voor hele pakket kost je 192 per jaar, maar neem je nu plus en now dan kost het je zo 120 misschien zelfs goedkoper als je goed zoekt. hoop wel dat er cloud gaming bij komt voor op je telefoon of zo dan zal het beetje zelfde zijn als gamepass ultimate anders vind ik het bedrag te hoog.

0

Aanbevolen voor jou