Sony onthult komende week mogelijk gamemonitors en -headsets

Sony onthult komende week mogelijk gamemonitors en -headsets

Sony is komende week mogelijk van plan om gamemonitors en -headsets voor PlayStation 5 en pc te onthullen.

Dat claimt Tom Henderson in een artikel op Exputer. Sony zou aan de twee monitors en drie headsets die het aankondigt de merknaam Inzone hebben gehangen. Een van de monitors zou een 4k-model met een refresh rate van 144 Hz zijn, terwijl de andere monitor full-hd is met 240 Hz. Beide monitors zouden VRR ondersteunen.

Daarbij zouden de monitors allerlei opties hebben die belangrijk zijn voor het spelen van games. Zo zou er responstijd van 1ms zijn, kunnen het aantal frames per seconde worden weergegeven en kan men het contrast dusdanig aanpassen om zo vijanden beter zichtbaar te maken.

Renders van de drie headsets die volgende week mogelijk onthuld worden, zijn al online geplaatst door 91mobiles. Alle drie de headsets zouden spatial sound ondersteunen. Meer details - zoals de prijzen en releasedata van de headsets en monitors - zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De headsets van Sony zijn, vooral in de hogere prijsklasse, echt dik in orde. Ben benieuwd naar monitoren en kijk zeker uit naar de reviews hiervan. De headset uit dit artikel vind ik dan wel spuuglelijk, ik hoop dat ze met een beter design komen.

0

Benieuwd naar de monitors.

0

Aanbevolen voor jou