Sony onthult gratis PS Plus-games voor november alvast | Gamer.nl

Sony onthult gratis PS Plus-games voor november alvast | Gamer.nl

Op de officiële website van PlayStation heeft Sony de eerste gratis games van november voor PlayStation Plus-abonnees onthuld. Op de website is een beeld te zien van de PS Plus-games Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami.

De vroege onthulling van de PS Plus-games is opvallend van het Japanse bedrijf, aangezien de maand oktober pas net van start is gegaan. Toch heeft Sony alvast besloten om de eerste paar games voor abonnees bekend te maken. Er wordt dan ook vanuit gegaan dat er meerdere titels in de loop van tijd toegevoegd gaan worden aan de huidige lijst voor de maand november. Zo wordt er nog uit gegaan voor meerdere titels voor de PS4, PS3 en PlayStation Vita.

PS Plus

Bulletstorm: Full Clip Edition is een remaster van de pc-, PS3- en Xbox 360-versie, dat werd ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. De originele versie van Bulletstorm werd in onze review ontvangen als een shooter met unieke gameplay, baldadige humor en een kleurrijke wereld. De remastered-versie van de game kwam in april 2017 uit.

Yakuza Kiwami kwam eveneens uit in 2017 voor de PlayStation 4. Yakuza Kiwami is gebaseerd op de originele game van ontwikkelaar Sega op de PlayStation 2. In de review wordt Yakuza Kiwami gezien als 'een spel dat op alle fronten modern aanvoelt'. De game wordt geprezen om zijn sterke verhaal en grote hoeveelheid aan ontdekkingsmogelijkheden.

Eerder werden de PS Plus-games voor de maand oktober bekendgemaakt door Sony. Zo kunnen abonnees gratis de games Friday The 13th: The Game en Laser League downloaden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou