Nieuws
PlayStation 4

Sony onthult exclusieve 500 Million Limited Edition PS4 Pro

Console verschijnt op 24 augustus

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Sony komt met een speciale versie van de PlayStation 4 Pro. Het bedrijf brengt deze console uit om de totale verkoop van 500 miljoen PlayStation-exemplaren te vieren.

De 500 Million Limited Edition PS4 Pro heeft een donkerblauwe en doorzichtige behuizing met onder andere een koperen plaat waarop het productienummer staat beschreven. Sony gaat in totaal 50.000 exemplaren uitbrengen voor deze versie van de Playstation 4 Pro. De Playstation heeft tevens een harde schijf van 2TB. Met de Playstation wordt ook een DualShock 4-controller en een PS4-camera bijgeleverd met hetzelfde uiterlijk als de console zelf. Verder bevat de console een standaard en een headset. In totaal zal de gelimiteerde console 499 euro gaan kosten en komt uit op 24 augustus.

De speciale controller zal vanaf dezelfde datum tevens apart verkrijgbaar zijn. De controller kost 64 euro. Daarnaast komt er ook nog een Gold Wireless headset uit voor 89 euro en op 11 oktober. Hieronder volgen nog een paar afbeeldingen van de nieuwe console.

PS4 500 Million console
PS4 500 Million zijkant
PS4 500 Million koperen plaatje
PS4 500 Million controller

Het is niet de eerste keer dat Sony een speciale editie van de PlayStation uitbracht. Zo kwam het bedrijf in 2014 al met een PSX-grijze PS4. Toen werd het 20-jarige bestaan van de PlayStation gevierd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch Online-abonnementsdienst verschijnt in tweede helft van september Vr Vrijdag: Magic Leap is de Star Citizen van augmented reality
1

Reacties op: Sony onthult exclusieve 500 Million Limited Edition PS4 Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    clandestine666

    • 10 augustus 2018 12:13
    Heel mooi, die zou ik best graag willen kopen, maar waarom die camera erbij? Had die set dan zonder voor €449 in de winkel gelegd.. Interne 2tb is wel erg nice..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.